Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

casaments 019La Teca Sàbat porta més de 40 anys organitzant i gestionant els casaments de milers de parelles, participant així en un dels dies més importants de les seves vides. La dilatada experiència de l’empresa en aquest tipus d’esdeveniments és un punt a favor en el moment d’orientar als nuvis en tot el procés organitzatiu. Per aquest motiu, la Teca Sàbat proporciona a les parelles 5 consells fonamentals a tenir en compte a l’hora d’emprendre aquest viatge cap el casament dels teus somnis:

  1. L’espai: El primer pas per poder engegar tota la maquinària és determinar el lloc on vols celebrar el teu casament. Tant si és una casa particular com una masia i/o finca de lloguer, és molt important saber quin tipus d’instal·lacions té, on està situat, la distància que s’haurà de recórrer, el material necessari a desplaçar, etc. “L’espai és el punt clau que determina la personalització que Teca Sàbat pot oferir als clients pel dia del seu casament, tenint en compte les necessitats i el pressupost del qual disposa”, afirma la Verónica Vaz, wedding planner de la Teca Sàbat.
  2. Pressupost: Un cop tens clar quin serà l’espai pel teu casament, la Teca Sàbat es posarà en marxa per oferir les millors opcions independentment si el pressupost és més alt o més baix. S’ha de tenir clar que la personalització i els serveis pel casament estaran subjectes sempre a la despesa econòmica que es vulgui invertir.
  3. Tipus de celebracions: Aquest punt depèn única i exclusivament dels nuvis. Des de casaments a la muntanya o a la platja fins a casar-se a una masia o a la teva pròpia casa. Cada casament requereix un tipus d’organització diferent i que marca molt quin tipus de servei és pot oferir i quin no segons la temàtica seleccionada pel dia del casament.
  4. El pla B: Principalment per qüestions climatològiques, qualsevol casament ha de tenir sí o sí un pla B, especialment aquells que es fan íntegrament en espais a l'aire lliure. És l'únic factor que no es pot preveure al 100%. Teca Sàbat estudia i consensua el Pla B amb els nuvis per a poder actuar ràpidament sense que suposi un entrebanc per a la celebració.
  5. El càtering, el show cooking i els córners: Aquest punt és el pal de paller de la Teca Sàbat ja que sempre garanteix el mateix nivell d’excel·lència en cada casament, independentment del pressupost. La modernització dels casaments ha introduït figures com el show cooking (cuina en directe) i els córners (com el del pernil) que triomfen entre el públic. “Als convidats els hi agrada molt veure com un cuiner prepara el menjar per ells i en calent”, assegura la Maria López, cap d’administració, comunicació i màrqueting, a més, afegeix que “aquest tipus de detalls són els que marquen la diferència”.

Des de la primera minuta a l’any 1978 fins a l’actualitat, la Teca Sàbat treballa segons a les necessitats del mercat oferint un servei molt més particular, personalitzat i fet a mida pel client amb l’objectiu de garantir un dia màgic, especial i inoblidable que els nuvis sempre recordaran amb alegria.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com