Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Captura de pantalla 2017 06 30 a las 21.23.48La Teca Sàbat forma part de l’equip col·laborador del 37è Concurs d’arrossos que tindrà lloc el diumenge 2 de juliol en el marc de la Festa Major 2017 de Sant Cugat del Vallès. Aquesta col·laboració no és fruit de la casualitat sinó que forma part de la història i de l’estreta vinculació que ha mantingut la Teca Sàbat amb la ciutat i especialment amb aquest concurs, des de la seva primera edició l’any 1981, així com pel fet que els arrossos són un dels plats que sempre han estat presents en la gastronomia d’aquesta empresa de càtering, menjar preparat i productes gourmet referent al Vallès.

La relació de la Teca Sàbat amb aquest concurs es va iniciar per primer cop l'any 1981 en la seva primera edició en la qual es va fer entrega d’un trofeu que en l’actualitat encara porta el seu nom. El xef i cap de cuina de la Teca Sàbat, Pere López, i el mestre pastisser, Jaume Sàbat, han estat membres del jurat del Concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat des de la seva primera edició i en el qual van ser guardonats amb la distinció de membres honorífics de la Confraria de l'Arròs, en aquell mateix any.

L’arròs és un dels productes més arrelats a la tradició del nostre país i el xef i cap de cuina de la Teca Sàbat, Pere López, és un amant i gran expert de la gastronomia dels arrossos, per aquest motiu, cada setmana la Teca Sàbat ofereix un parell de plats d'arrossos en la seva minuta penjada setmanalment a la seva pàgina web corporativa. María López, cap d’administració, comunicació i màrqueting de l’empresa destaca que “aquesta setmana oferim l'arròs Illa de Riu amb gambes i carxofes i l’arròs negre amb llagostins i cloïsses”, a més afegeix que “també ens agrada recordar a tots els nostres clients que preparem arrossos sota comanda”.

Si per una cosa destaca la preparació de cadascun dels arrossos de la Teca Sàbat és per la precisió, el detall i la passió amb la qual els seus cuiners elaboren les diferents receptes d’aquest tipus de plat tradicional en la gastronomia mediterrània. Segons el tipus de plat a cuinar, hi ha un arròs més ideal que un altre: l'arròs de gambes i carxofes es cuina amb l'arròs Illa de Riu, un arròs disponible a les botigues de la Teca Sàbat. Mentre que l'arròs negre es cuina amb l'arròs Arborio, conegut per ser utilitzat en els populars risottos.

Pel que fa al 37è Concurs d’arrossos de Sant Cugat del Vallès, la nostra empresa us anima a participar per ser un dels esdeveniments tradicionals més festius i populars de la ciutat, enguany el concurs repetirà la ubicació a la Rambla del Celler, entre els passejos Francesc Macià i Torreblanca. Per poder participar-hi s’haurà d’abonar 1 euro per persona que serà destinat a Càritas Sant Cugat.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com