Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

 

La tardor ha arribat a la ciutat de Sant Cugat del Vallès, i amb aquesta, el fred i els plats típics de la gastronomia catalana. Una època que provoca que es comencin a introduir els plats de temporada, Teca Sàbat introdueix a les seves botigues els anomenats 'plats de tardor' amb l'objectiu de proporcionar els productes de millor qualitat i més demandats d'aquesta estació de l'any.

 

Tot i els plats tradicionals catalans, Teca Sàbat també té la seva pròpia tradició i els seus propis plats innovadors. Un exemple clar és l’Amanida de cigrons i bulgur amb salmó marinat,un plat refrescant que combina les noves tendències culinàries i la tradició de l’època de tardor en un mateix plat.  Tot i així, undels productes típics a les botigues d'aquesta estació són les peculiars 'coques de tardor', les quals es trobaran a les botigues fins la Castanyada. D'aquestes en destaquen dues, la coca de figues i la coca composta per bolets, daus de carabassa, moniato i castanyes. Segons el criteri de Pedro López, s'adapten molt bé a la temporada pels ingredients que les componen'. 

 

Teca Sàbat selecciona acuradament els productes que ofereixen a les seves botigues per cobrir les diferents temporades de l'any amb l'objectiu principal de sorprendre els paladars més exigents. És per aquest motiu que a la tardor destaquen diferents productes a les seves botigues. Un d'ells és la Crema de Castanyes Posada, un dolç occità creat a base de marron glacé,castanyes confitades, que acaba donant un toc dolç a tot aquell dinar de tardor familiar. Juntament amb aquest, destaca l'anomenat Préssec de Calanda en conserva d'Ismael a l'almívar, produït seguint les línies mestres que distingeixen els seus elaboradors; l'exigència i el detall en mantenir la millor qualitat.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com