Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

La temporada nadalenca arriba al càtering de Teca Sàbat amb una àmplia selecció de productes gourmet.

El càtering Teca Sàbat ja s’ha posat en marxa per donar la benvinguda al Nadal de la millor manera possible. Amb l’arribada d’una de les temporades més importants de l’any arriba també la rigorosa selecció de productes gourmet i ho fa de la mà dels millors productes de qualitat escollits, detalladament, per les directores de les dues botigues que l’empresa gestiona a Sant Cugat del Vallès.


Un dels productes destacats per aquest Nadal és el Caviar Nacarii. Aquest preciat producte, que prové de l'esturió siberià, actualment es troba a un dels territoris més emblemàtics dels Pirineus, a la Vall d’Aran. A les pures i cristal·lines aigües del riu Garona creixen els esturions de forma natural i sostenible. Ells són els encarregats de produir l’exquisit producte que Teca Sàbat posa a la disposició de tots els seus clients. Gràcies a l'esforç d'un equip de biòlegs i artesans, i mitjançant el mètode tradicional dels mestres iranians, s’obté aquest caviar d’alta qualitat i transparència de sabor, arribant a ser,segons els paladars més exigents, una de les marques de caviar més exclusives de les elaborades a Europa.

Combinant la perfecció de l'artesania més el compliment de les normatives europees de seguretat alimentària, Teca Sàbat ofereix el caviar Nacarii, una joia gastronòmica premiada amb una Golden Star al 2013 i dues Golden Stars al 2015 als premis Superior Taste Award. És a dir, el caviar Nacarii és un producte gastronòmic que supera les expectatives, en termes de qualitat gustativa i qualitats organolèptiques, tant a un jurat d’experts gastronòmics com a tot aquells clients de Teca Sàbat que vulguin gaudir dels sabors més exquisits.


Per aquest Nadal Teca Sàbat també destaca altres productes d’alta qualitat com seria el cas de les originals ampolles de cava Magnum, amb les característiques adients pels sopars nadalencs. És un cava d’una mida més gran que l’habitual, amb una major quantitat de producte que afavoreix l’oxigenació i l’obtenció d’un millor sabor. Alhora,aquesta ampolla de grans dimensions ofereix una presentació inigualable i perfecte per les festes de nadalenques.

Deguda a la bona resposta dels últims anys, Teca Sàbat segueix introduint la millor selecció de productes a la tradicional Panera Gourmet que està disponible a les dues botigues de Sant Cugat del Vallès. A les paneres s’ofereixen productes gourmets exclusius pel Nadal que combinant una varietat gastronòmica excepcional per satisfer les necessitats de tot client de Teca Sàbat.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com