Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

 

Arriba el Nadal i les  famílies i amics deixen en mans de Teca Sàbat les seves taules nadalenques.

Un any més, Teca Sàbat es posa en marxa per preparar la temporada nadalenca aprofitant el tarannà que combina  tradició i la innovació. La gran quantitat  de comandes i la producció dels plats tradicionals d’aquestes festes són realitats que cada any inciten i motiven als professionals de la Teca Sàbat a oferir el millor dels fogons. Segons el cap de cuina, Pedro López i el xef executiu, Àngel Torres, “el Nadal és la campanya per excel·lència, fa més de 40 anys que Teca Sàbat s’encarrega de parar la taula a moltes famílies que confien any rere any en nosaltres”. 

 

És evident que la feina durant els dies de Nadal a Teca Sàbat augmenta, però al càtering es comença a treballar en aquesta campanya mesos abans per tal de satisfer totes les necessitats que puguin tenir els clients. La Maria López, encarregada de la comunicació i màrqueting de Teca Sàbat, afirma que el tret de sortida del Nadal a Teca Sàbat és a mitjans de setembre. Aquesta anticipació és imprescindible per poder oferir el millor producte, un exemple d’aquest any és el Garrinet, el qual prové de terres Segovianes i segons el cap de cuina de Teca Sàbat, Pedro López, “és el millor que han tingut en anys”. 

Les cartesde Nadal de Teca Sàbat també són un dels aspectes més treballats per l’equip de cuina amb l’objectiu de poder adaptar-se, anualment, a les novetats culinàries i demandes dels clients. És per aquest motiu que la carta nadalenca d’enguany presenta diferents novetats. Una d’aquestes és l’aparició dels canelons d’espinacs i ceps, una varietat de caneló que s’adapta a les necessitats del públic vegetarià, que cada dia és més nombrós. En Pedro López també destaca altres modificacions a la carta nadalenca, com seria el cas de l’oferta de dos tipus de vedella dins de la mateixa carta per primer cop. Aquestes dues varietats són: el filet de vedella Wellingtonamb foie micuit de la casai el filet de vedella brasejat amb fricassé de bolets naturals i salsa de tòfona.  Tot i això, els cuiners de Teca Sàbat també han volgut introduir un plat que representi la cuina catalana més tradicional, el fricandó de vedella amb moixernons, una opció amb moltíssima demanda que de ben segur permetrà satisfer a un major nombre de paladars  i per tant, també superar el nombre de comandes de l’any anterior. 

Tenint en compte el conjunt de novetats i la gran varietat de plats que ofereix la carta de Nadal, Pedro López afirma que el plat número u, indiscutiblement, és i serà sempre el Caneló tradicional de Nadal, seguit del Capó del Prat Rostitl’Escudella i Carn d’Ollai el Milfulls d’Ànec Rostit.

El volum de feina és molt elevat, els seus fogons es posen en marxa de matinada i l’equip de Teca Sàbat treballa per tal que els dies més importants de l’any, Nadal, Sant Esteve i Cap d’any, tothom pugui gaudir d’un excel·lent àpat artesà amb els seus familiars. La Maria López, comenta que és cert que el Nadal a Teca Sàbat és molt intens però que alhora és un treball molt reconfortant, ja que molts clients de Teca Sàbat  confien en ells per aquestes dates tan importants. És per aquest motiu que l’equip de Teca Sàbat desitja seguir formant part de la tradició de Nadal de totes aquestes famílies i com diu la Maria “que la salut ens acompanyi per poder dur-ho a terme molts anys”. 

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com