Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

0.00 (0 votes)

La nova actualització de la carta de la Teca Sàbat ha estat una aposta per seguir a l’avantguarda gastronòmica, prioritzant la qualitat de la seva oferta culinària de kilòmetre cero.

Els xefs de la Teca Sàbat han decidit mantenir l’essència de la tradició i el producte de proximitat, introduint les peticions dels clients arran de les demandes sol·licitades durant la pandèmia.

Maria López, Cap de comunicació i marketing de la Teca Sàbat, explica que “el que hem fet és una adaptació de la nostra carta incorporant noves elaboracions amb nous sabors però sense perdre la idiosincràsia de la Teca Sàbat”.

Què ofereix la carta de la Teca Sàbat?

Els plats de la setmana de la carta de la Teca Sàbat està organitzada en sis seccions en funció del tipus d’elaboracions de l’equip de cuina:

  • La secció de “Les nostres amanides i entrants freds”.
  • La secció de “Les nostres coques salades”.
  • La secció de “Llegums, verdures, pasta i arrossos”.
  • La secció dels “Nostres peixos”.
  • La secció de “Les nostres carns”.
  • La secció dels “Postres”.

Els plats de la setmana de la carta de la Teca Sàbat també ofereix l’opció d’un menú setmanal que sempre està disponible cada setmana des del dimarts fins el divendres.

El menú setmanal de la Teca està elaborat per mantenir una alimentació saludable i equilibrada combinant un primer plat amb amanides, llegums i verdures i un segon plat amb carn o peix”, assegura l’equip de cuina de la Teca Sàbat.

Com funciona el procés dels plats de la setmana de la Teca Sàbat?

Encara que sembli senzill, l’elaboració de la carta de la Teca Sàbat té el seu procés. Aquesta carta s’actualitza cada setmana, tot i que manté alguns plats fixes.

L’equip de cuina de la Teca es reuneix cada cap de setmana per debatre quines seran les noves receptes que incorporaran en la carta. Un cop definits els plats a oferir als clients, l’equip de comunicació prepara la nova carta i s’actualitza a la pàgina web cada dimarts.

Els nostres plats de la setmana s’actualitzen cada dimarts i està disponible durant una setmana”, afirma l’equip de comunicació de la Teca. A més, afegeix que cada divendres “aprofitem noves elaboracions perquè els nostres clients ho puguin gaudir el cap de setmana”.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Todos los derechos reservados
Síguenos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com