Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Captura de pantalla 2018 06 14 a les 8.43.48

 

L’exclusivitat dels articles gourmet són una crida cap a un públic exigent però alhora indispensable per millorar el servei de la companyia.

Els productes gourmet són productes exclusius que ressonen a moltes cases. Aquests últims anys són moltes les empreses que han apostat per incrementar l’oferta de productes prèmium, exclusius, originals... però no totes les empreses s’han aturat a digerir el concepte, repensar-lo i adaptar-lo a la seva clientela.


El concepte gourmet és una idea cultural associada a les arts culinàries de bon menjar. Són plaers comestibles, el mot deriva del francès “gourmand” que a la vegada prové de “gouf” (gust en francès). Les enciclopèdies més antigues defineixen el concepte “gourmand” com l’amor refinat i sense control pel menjar. Bé doncs, a Teca Sàbat els productes gourmet que s’hi troben són seleccionats per un equip format per l’Olga Hernández, directora de Teca Sàbat Coll Favà i la Maria Domènech, directora de Teca Sàbat Ribatallada. Les dos encarregades de la selecció gourmet formen un tàndem exquisit, l’Olga rastreja les últimes tendències mentre que la Maria, amb més de trenta anys d’experiència al sector, inspecciona les principals fires i mercats gourmet. Les dos responsables de productes gourmet de la companyia, aterren el concepte a un significat contemporani, que rau en l’exclusivitat, en el refinament i sobretot, en el gust per satisfer el plaer dels clients més exigents.

“Oferim productes que no es poden trobar a les grans superfícies. Productes de la millor qualitat pels clients més exclusius”, explica la Maria Domènech, abans de mostrar ben orgullosa una selecció d’olives de la marca La Cala, de l’Albert Adrià, el nou assortiment de gelats Sandro Desii, el salmó fumat Carpier, elaborat amb ginebra Citadelle o l’arròs bomba de l’Illa de Riu, que per cert, és un dels secrets de l’exitosa paella de la Teca Sàbat.

Un estudi recent de Nielsen assegura que els productes gourmet van viure durant el 2017 un creixement del 6%, duplicant els productes convencionals, gràcies a la vinculació amb aspectes emocionals. Segons l’estudi, la compra de productes gourmet impacta amb l’autoestima dels consumidors, més del 20% dels consumidors de productes gourmet asseguren sentir-se bé, i fins hi tot, més segurs i triomfadors, després de comprar i consumir els productes.


En els més de quaranta anys d’experiència de la companyia els productes prèmium han canviat molt. La responsable de selecció d’articles gourmet de la Teca Sàbat, Maria Domènech, explica que “cada dia hi ha més varietat de productes d’altíssima qualitat i és per això que abans d’oferir-los a les nostres botigues els hem de conèixer, tastar-los i pensar si encaixaran amb la nostra clientela”. També assegura que les revistes especialitzades i els clients també ajuden molt, “sovint algun client ens demana algun producte que encara no coneixem i això ens serveix per afanyar-nos a tastar-lo i decidir si l’incorporem a la nostra selecció de productes gourmet”, fet que permet a la companyia millorar en qualitat de servei i en l’oferta dels productes que sempre es poden trobar a les botigues de la Teca Sàbat a Sant Cugat del Vallès.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com