Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

casaments 010Qualitat gastronòmica, experiència i personalització, aquestes són les tres idees essencials que defineixen l’equip organitzatiu de casaments de la Teca Sàbat. L’empresa catalana de càtering, menjar per emportar, xarcuteria i productes gourmet, porta més de 40 anys tenint el privilegi d’assessorar, gestionar i compartir amb les parelles un dels dies més importants de les seves vides.

La Teca Sàbat posa a disposició de tots els clients la figura de la wedding planner. Es tracta d’una persona que encarregada d’acompanyar durant tot el procés organitzatiu a la parella, fins el punt de convertir-se en la seva assessora personal. El primer pas és sol·licitar una data per fer una entrevista personal, per tenir el primer contacte amb els nuvis, tal i com explica la Cristina Olivares, una de les wedding planners de la Teca Sàbat. “Nosaltres treballem de manera personalitzada i propera, els demanem un pressupost i en funció del cost econòmic disponible els presentem la millor opció”, afirma la Cristina.

La Teca Sàbat disposa d’una dilatada experiència en l’organització de casaments. La primera minuta que van realitzar data del 1978, a més, des de fa més de 20 anys la Teca Sàbat ha disposat de la masia Vil·la Sàbat per celebrar aquest tipus d’esdeveniments. Actualment, l’empresa s’ha hagut d’adaptar a les necessitats del mercat oferint un servei molt més particular, personalitzat i fet a mida pel client. “La principal característica que garanteix la Teca Sàbat és la qualitat del servei gastronòmic sigui quin sigui el pressupost”, assegura la Maria López, cap d’administració, comunicació i màrqueting, a més, afegeix que “l’experiència és un grau ja que ens avalen centenars de casaments, comptant única i exclusivament els dels últims vint anys”.

Per últim, cal destacar que la principal dificultat de la wedding planner és fer que l’engranatge funcioni correctament tenint en compte el tipus de localització, el temps, el servei, el menjar i el material necessari, dintre d’un pressupost prèviament estipulat. “El nostre objectiu és que la parella només s’hagi de preocupar per gaudir del seu dia i no estigui pendent de factors externs de l’organització”, conclou la Cristina.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com