Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Imatge TecaSbat AmanidaFresca

Després d'un estiu ple d’excesos i temptacions culinàries, és molt habitual que moltes persones tenen la necessitat de reprendre hàbits alimentaris saludables a l’hora de tornar a la rutina al mes setembre.

0.00 (0 votes)

Imatge TecaSbat Plats Botigues 8

Aquest proper mes d’agost, l’equip directiu de la Teca Sàbat ha decidit fer un canvi d’organització d’obertura de les seves dues botigues de la ciutat de Sant Cugat del Vallès.

0.00 (0 votes)

 

Les botigues de la Teca Sàbat s’han convertit en tota una referència de la ciutat de Sant Cugat del Vallès pels clients apassionats dels productes gourmet.

0.00 (0 votes)

Imatge TecaSbat Bacall Mongetes 2

El menú setmanal de la Teca Sàbat és una de les opcions gastronòmiques més sol·licitades entre setmana pels clients en les seves dues botigues de la ciutat de Sant Cugat.

0.00 (0 votes)

Imatge TecaSbat Aperitius 1

L’època de les comunions, batejos i celebracions familiars és un dels períodes de l’any on el servei de càtering és un dels més sol·licitats per cobrir aquest tipus d’esdeveniments.

0.00 (0 votes)

Imatge TecaSbat Calots

Els calçots són uns dels productes de temporada estrella de la gastronomia catalana, que es consumeixen durant el mes de novembre fins el mes d’abril.

logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com