Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Amanida quinoaLa quinoa era un aliment desconegut fa alguns anys, però s'ha convertit en un producte molt representatiu en el món de la cuina actual. Coneguda com el gra d'or dels Andes, té un alt valor d’alimentació i la seva aportació de fibra és molt beneficiós per a la salut. Aquest aliment pertany a la família de les quenopodiàcies (com els espinacs) i, en comparació amb altres grans integrals, és relativament rica en proteïnes, ferro i magnesi, gaudeix d'un sabor agradable, una textura suau, i és excepcionalment versàtil i senzill d’utilitzar.

Es tracta d'un producte amb una font molt alta de proteïna, ideal per a la gent que no consumeix carn i/o simplement desitja variar i enriquir la seva dieta amb una proteïna no animal. Coneixem tres tipus de quinoes: la blanca, la vermella i la negra. La blanca és la que consumim habitualment i té menys calories que les altres dues varietats. La vermella també conté poques calories, és rica en proteïnes i molt nutritiva. La negra és un híbrid entre la llavor de quinoa i la d'espinac, té un sabor més terròs i és la que conserva més l'espetec en el moment de ser cuinada.

Aquest aliment tan nou i alhora tradicional, pot ser utilitzat en una gran varietat de plats tant des del desdejuni fins a les postres. La Teca Sàbat és coneixedora d'aquest tipus de producte i ho utilitza en els seus plats des de fa temps com per exemple en l'amanida de quinoa i alvocat. Tal i com afirma Pedro López, gerent i cap de cuina de Teca Sàbat, “la nostra filosofia és apostar sempre per la innovació culinària amb nous aliments que arriben d'altres continents per quedar-se”.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com