Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Captura de pantalla 2017 08 02 a les 9.21.28La Teca Sàbat estarà oberta per vacances, durant tot el mes d'agost, amb un nou horari adaptat als canvis d’hàbits de l’estiu. Coll Favà serà la botiga que romandrà oberta per continuar oferint el seu servei de càtering, menjar per emportar, xarcuteria i productes gourmet. Mentre que la botiga, situada a la Rambla Ribatallada, agafa vacances des del dia 1 fins el 21 d’agost.

La principal novetat és el nou horari de la botiga de Coll Favà. L’establiment obrirà de dimarts a dissabte, de 10h a 15h del matí, i de 18h a 21h de la tarda, mentre que els diumenges i el festiu 15 d’agost, el dia de la Mare de Déu, obrirà de 9h a 15h. Aquest nou horari té la intenció d’adaptar-se als canvis d’hàbits de l’estiu tenint en compte que la gent acostuma a sortir a passejar quan baixa la calor. A més, també cal destacar que el dia 15 d’agost la Teca Sàbat sempre obre perquè és una festivitat molt celebrada, a més, del canvi de quinzena vacacional.

María López, cap d’administració, comunicació i màrqueting de l’empresa, explica que "sempre hem apostat per no tancar el nostre comerç al mes d’agost, són molts els clients que es queden a la ciutat i aprofiten per gaudir de les vacances i no cuinar", a més, afegeix que "en aquest sentit considerem que la botiga de Coll Favà és la idònia per mantenir-se oberta tot el mes pel moviment que té el barri; la botiga de Ribatallada sempre obre la última setmana d’agost perquè és un barri que es queda més buit durant el mes d’agost i s’activa els últims dies del mes".

La gastronomia de la Teca Sàbat també estarà marcada per l'arribada de l’estiu. Des d'amanides fresques i gustoses, sempre presents en la seva carta, fins primers plats destacats com l’esqueixada de bacallà, la lasanya de pasta fresca de verduretes i gambes, la vichyssoise freda de porros i poma i un innovador lluç farcit amb verduretes que sorprendrà els paladars més exigents. "Cada setmana oferim també un arròs i una truita de verdures amb gustos diferents que varien en funció dels nostres xefs", afirma la Maria, que conclou dient que "durant aquest mes d’agost el nostre objectiu és estar al costat dels nostres clients, com la resta de l’any, però oferint un àpat adaptat l’estiu, senzill i fresc, gràcies a la Teca Sàbat".

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com