Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Teca Sàbat incorpora paelles calentes a les seves botigues de Sant Cugat del Vallès per tal de satisfer de les necessitats dels seus clients i innovar en aquest inici de temporada.

S'ha acabat l'època dels calçots però comença l'època dels arrossos en família. El bon temps fa que tinguem més ganes de compartir moments amb els nostres familiars i amics, això sempre acompanyat d'un bon arròs, un plat característic d'aquesta temporada. Però, com podem fer que aquest arròs sigui exquisit?

 

Segons Pedro López, gerent de cuina de la Teca Sàbat i amb 40 anys d'experiència, "l'ingredient clau per qualsevol arròs és la bona matèria primera, i a partir d'aquí ja tindràs un 90% de possibilitats perquè tinguis un sabor exquisit". Així i tot, també ens ha destacat que la cosa fonamental és tenir un bon oli d'oliva verge, juntament un bon caldo que encaixi bé amb l'arròs determinat i la selecció d'un arròs d'alta qualitat. En el cas de Teca Sàbat, utilitzen l'arròs Bomba de l'Illa de Riu del Delta de L'Ebre, ja que és un arròs amb una qualitat inigualable. Per altra banda, Teca Sàbat afegeix que les seves paelles sempre tenen un acabat al forn per tal que la "tapa natural" que es crea en refredar-se es potenciï gràcies a les temperatures i acabi afavorint a la cocció final de la paella. 

Catalunya és la terra dels sofregits, i per tant, una altra peça clau és fer un sofregit amb cura i amb el temps que necessiti, ja que aquest és el que li donarà el sabor final a l'arròs. Aquests sofregits poden ser d'infinites combinacions d'aliments. A Teca Sàbat es troben un ventall d'ofertes pel que fa a tipologies d'arrossos. En primer lloc trobem l'arròs a Banda, un arròs amb on destaquen les gambes i els musclos. També trobem un altre anomenat Arròs de Gambes, però aquest cas és acompanyat per verdures i no marisc. Entre tots els arrossos també destaquem l'arròs de muntanya, realitzat amb una alta varietat de verdures. Tot i que aquests són els arrossos principals, hi ha una gran varietat d'ofertes tant d'arrossos com de fideua.

Impuls de paelles

Un cop més, Teca Sàbat ens sorprèn aquest mes de maig amb la incorporació de paelles calentes a les seves botigues. Una novetat que té un objectiu: adaptar-se a les necessitats actuals dels clients. En aquest cas, parlem de la necessitat d'obtenir un arròs calent a l'instant per emportar-se a casa i poder servir-lo amb la sensació que és un arròs acabat de fer.

Aquesta novetat prové d'haver estat 40 anys fent paelles per encàrrec als clients i veure que la demanda augmentava a mesura que passaven els anys i que s'acabava l'època dels calçots. Va arribar un punt on es van adonar que la paella era un producte estrella en aquesta època de l'any i, per tant, van voler donar un valor afegit a l'oferta d'aquesta. A part d'oferir un plat exquisit, aquest es trobava calent i llest per menjar a les botigues de la ciutat.

Un altre aspecte és  veure que la paella és molt més que un simple plat. És a dir, la pella té una imatge que s'ha de mostrar necessàriament al client per tal que li cridi l'atenció del client i que, al cap i a la fi, a la bona imatge li acompanyi un sabor exquisit.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com