Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

 

gallery 1482249547 wrapped christmas present

Davant d'un nadal diferent, Teca Sàbat recomana una sèrie de punts per a aconseguir que es puguin festejar de la millor manera possible amb la màxima responsabilitat, dins i fora dels fogons.

No fa falta dir que el Nadal pot ser una mica diferent enguany amb factors com que les famílies poden estar disperses per tot el país, o pel món! Però encara és possible tenir unes bones festes de nadal i cal treballar per aconseguir-ho al millor nivell. És important no perdre la il·lusió i tenir alguna cosa a esperar!

Encara pot tenir una meravellosa celebració amb la família i amics, on sigui que estiguin. Potser només cal ser una mica més creatius! Com? Afegint alguna cosa que les converteixi en diferents: què tal si es pensa en una perspectiva més ecològica per a les grans taules que sempre es preparen per Nadal?

És per això que des de Teca Sàbat volen aportar el seu granet de sorra i donar una sèrie de consells amb els quals enfocar aquestes festes amb alegria i seguretat per a tots.

Cuina d'aprofitament per aquest Nadal

El desaprofitament de menjar per Nadal pot ser un veritable problema. Segons les estadístiques, l'equivalent a 4 milions de sopars nadalencs es malgasta cada any. No és alguna cosa en el que recapacitar? Per a aconseguir reduir aquests sobrants, es pot fer un volt als següents conceptes:

  • Cuinar o encarregar la quantitat correcta - És probable que sigui un grup petit el que es reuneixi enguany, així que pensar en la quantitat correcta de menjar serà clau. És més fàcil malgastar menjar quan es compra per compte propi, així que una opció és sempre delegar aquesta tasca en els professionals més experimentats. El seu coneixement dels plats i els ingredients permetrà mesurar les quantitats sense passar-se, ajustant tant el volum com el preu.
  • Els favorits, sempre en la taula - Per a assegurar-se de tenir tots els favorits de la família, per què no involucrar a la família en la planificació del menjar? En aquesta línia també és recomanable optar per l'encàrrec de plats a un servei especialitzat: Les cartes de menú sempre són fàcils de distribuir mitjançant el Telèfon intel·ligent, per exemple, i permeten trobar alguna cosa que sempre agrada a uns o a uns altres. Elaboracions com els canelons tradicionals de Nadal, ‘Escudella i carn d’olla’, i la crema de llagosta són només alguns dels plats que sempre triomfen en les cuines de Teca Sàbaty la carta de la qual sempre incorpora sorpreses al gust de tots.
  • Pensar sempre en el congelador – En el cas que acabés sobrant moderi (sobretot si es cuina per compte propi) cal considerar la possibilitat de preparar o encarregar opcions aptes per al congelador amb vista a poder congelar. Són molts el que no ho tenen en compte però sempre sorprèn saber quants aliments nadalencs es poden congelar.


La tecnologia pot ser ecològica

Encara que enguany s'han tingut més vídeo anomenades de les quals un vol recordar, la que es realitzi el dia de Nadal o Nochebuena pot ser la més especial! Una imatge que es voldrà compartir serà aquella en la qual s'involucri tota la família, tant als avis com als nens en moments com l'obertura dels regals. Fins i tot permetrà sentir que estan tots "asseguts" al voltant de la taula per a compartir la millor dels menjars.

Amb l'evolució de les mesures aplicades a bars, restaurants i establiments similars en les diferents comunitats, com en el cas de Catalunya, encara segueix molt limitada la disponibilitat de taules i horaris en les franges horaris més habituals. És per això que és important animar que totes les famílies intentin a mantenir la tradició i celebrar aquestes festes a casa, amb els familiars més pròxims i reunits.

Cal no oblidar tampoc comptar amb les garanties dels proveïdors contractats i descobrir què estan fent per a garantir el més alt nivell de seguretat amb el maneig d'aliments, entre altres aspectes. En Teca Sàbat, els professionals de la qual mantenen els més estrictes protocols davant la situació generada pel COVID-19, segueixen totes les recomanacions de les autoritats sanitàries oficials per a assegurar la tranquil·litat i el resultat òptim en tots els seus productes, des del seu lliurament a les seves botigues gurmet fins i tot en els serveis de delivery que realitzen.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com