Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

FA7541F1 5560 42B6 ACA0 4FE71761CE1F

Amb l'actual situació de coronavirus, l'hora de l’aperitiu s'ha traslladat a moltes llars per convertir-se en tradició. Una oportunitat per degustar a casa aperitius amb segell que Teca Sàbat ofereix a cadascuna de les seves botigues

Cada època de l'any té les seves “especialitats” gastronòmiques i sempre és recomanable no perdre-se’n cap. Hi ha coses que es gaudeixen i vénen de gust molt més en un moment concret: l'arribada de la calor és horta, és fruita i és color... Imperdibles de temporada.

A la primavera, l'estació més suau i floral de totes, arriba la cita amb els primers fruits de l'any i productes frescos del camp, com els tomàquets de color vermell. I com cada any i a cada estació, des de Teca Sàbat volen recomanar les novetats dels seus productes gourmet que fan arribar a tothom: en aquesta ocasió, preparar l’aperitiu perfecte per donar la benvinguda al bon temps.

La nova normalitat ha redissenyat alguns dels costums gastronòmics i l'hora de l'aperitiu s'ha traslladat de les terrasses a les llars en molts de casos, convertint-se en una nova tradició, tal com indica l’equip de Teca Sàbat, especialistes del menjar per emportar i distribució de productes gourmet, que ha vist augmentar el consum d’aquesta categoria de productes per aquest moment del dia.

I per aquesta estació, es pot començar un aperitiu amb producte de temporada com el tomàquet i la versió del suc que produeixen a Big Tom: una manera d’aconseguir portar a taula sense feina un producte que és sa, alimenta i si se sap donar-li el punt que mereix com és aquest cas, està riquíssim.

E5D3C125 FB49 4814 A88C 3D5B7860BF8B

L'oliva i les salaons, articles únics per a un aperitiu de tota la vida. Si pensem en un article típic que no pot faltar en la taula a l'hora de l'aperitiu és l'oliva. A les botigues de Sant Cugat, ofereixen una extensa varietat d'olives, des de basades en espècies a d’altres amb herbes aromàtiques. Però també hi ha els que prefereixen el contrast de sensacions, i res millor que combinar les olives amb els adobats: un exemple són les Gildas del Norte que es troben a Teca Sàbat, i que es converteixen en el millor acompanyant de la beguda present a taula, com la Sangria Premium La Zurra, també disponible a les botigues d’aquesta empresa amb més de 40 anys d’experiència.

9D9B435F 6F01 4906 BD7A 87EEEBD6FCEE

Les salaons són una altra aposta segura per a gaudir d'un aperitiu amb totes les lletres, assenyalen des de la signatura santcugatenca. Les anxoves de l’Escala són dels productes bàsics que no poden faltar en l'aperitiu. Seleccionats en el moment òptim de campanya i elaborats artesanalment, el producte obtingut per la casa Solés s'ha convertit en un dels articles excel·lents entre els clients.

Les escopinyes Pigot de les Rias Baixes són un altra d’aquests productes gourmet a destacar per a oferir una menja exclusiva amb un sabor espectacular. És una de les marques que han format part d’una selecció de conserves i semiconserves amb les quals Teca Sàbat porta als seus establiments productes d’alta qualitat de procedència nacional i amb denominació d’origen, per poder garantir el nivell de la matèria que distribueixen.

ACFB0950 6AAF 4868 8A5E A0075B22F157

 

Etiqueta Sàbat
A més d’aquest productes que poden aconseguir un aperitiu excepcional, a Teca Sàbat també s’han proposat traslladar les seves pròpies propostes d’aperitius i que porten desenvolupant des de fa molts anys, com el seu exclusiu cocktail d’olives italianes amb el seu ‘aliño’ que manté intactes les característiques de sabor i tendresa, aportant un toc molt particular a la taula..

Per donar forma a aquesta varietat d'aperitius casolans, Teca Sàbat ha volgut trobar l'acompanyant perfecte per a degustar l'aperitiu a casa com si fos a la terrassa d'un bar i per això completa la seva gamma amb una relació qualitat-preu molt atractiva: ametlles salades al seu forn, xips de carxofa preparades de manera casolana... “Una diversitat de sabors que triomfa entre el públic, tant adult com més jove”, expliquen des de Teca Sàbat.

Gaudir d'exquisideses a l'hora de l’aperitiu a la llar amb la família és més fàcil que mai.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com