Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Imatge TecaSabat AmanidaFresca

L’alimentació és una de les principals solucions per combatre les altes temperatures de l’estiu. Hi ha aliments que ajuden, especialment, a l’organisme a regular la nostra temperatura corporal i evitar, el que és un dels perills més grans d’aquesta època del l’any, el cop de calor.

La calor de l’estiu implica una deshidratació del cos humà que provoca canvis en el nostre humor, sentim fatiga o marejos i ens trobem en una constant apatia. Arran de les fortes onades de calor, és clau consumir aliments que tinguin una gran quantitat d'aigua. Per equilibrar els nivells d'hidratació afavorint una sensació de frescor.

L’equip de cuina de la Teca Sàbat recomana seguir una dieta saludable, equilibrada i adecuada a les característiques de les altes temperatures de l’estiu. D’aquesta manera, el nostre organisme es manté en condicions òptimes per evitar problemes de salut.

Els principals aliments que ens ajuden a combatre la calor són la fruita, les verdures, les sopes fredes, les amanides i els cereals integrals.

Fruites

La fruita és un dels aliments més recomanats a l'estiu. La gran quantitat d’aigua el converteix en una opció indispensable per hidratar l’organisme en tot moment.

La síndria i el meló són les millors fruites per combatre la calor. Contenen al voltant d’un 90% d’aigua. També, podem destacar les móres, els gerds, les maduixes i les cireres. Els fruits vermells afavoreixen la vasodilatació i milloren la circulació, baixant la temperatura corporal.

Verdures

Com en el cas de les fruites, les verdures són una molt bona alternativa per lluitar contra l’onada de calor. Les característiques d’aquests aliments ajuden a reposar l’aigua i els minerals que es perden a causa de la transpiració.

Destaquen verdures com el tomàquet amb un 94% d’aigua, l’enciam que conté un 95%, els espinacs amb un 92% o el bròquil amb un 91%.

Amanides y sopes fredes

Les amanides són un gran aliat per superar la calor gràcies a ser un dels aliments que tenen un alt contingut en aigua. A les botigues de la Teca Sàbat hi ha tot tipus d’amanides fresques com per exemple l’amanida de marisc, l’ensalada russa de tonyina o ​​la mozzarella i tomàquet de branca amb vinagreta Fòrum Chardonnay.

Pel que fa les sopes fredes de la Teca Sàbat com la del meló i mango amb un toc de menta, la vichyssoise de porros i poma i el gaspatxo o el salmorejo són les preferides per consumir com alternativa a combatre la calor. Aquest tipus d’elaboracions conté la combinació de varis aliments amb una gran concentració d’aigua ideal per una bona hidratació.

Cereals Integrals

Els cereals integrals estan considerats com un tipus d’aliment complet per les seves grans propietats. Són rics en fibra, baixos en sucre i sals, ajuden a perdre pes, milloren la digestió i redueixen les malalties cardiovasculars.

Contenen moltes vitamines que augmenten l’energia de l’organisme reduint el desgast de la calor de l’estiu. Cal destacar-ne la civada, l’arròs integral, la quinoa, el blat de moro o el blat sencer.

L’equip comercial de la Teca Sàbat explica que "tots els clients que venen a les nostres botigues trobaran els aliments ideals per combatre l’onada de calor d’aquest estiu".

A més, afegeix que "poden consultar la carta dels nostres plats per escollir el més refrescant i adient per alimentar-te de forma saludable, equilibrada i amb els nutrients necessaris per evitar la deshidratació".

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com