Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Imatge TecaSbat Escudella 7

El brou és considerat un dels passos gastronòmics fonamentals de qualsevol recepta de cuina. El que es busca és aconseguir una potència de sabor que s’utilitzarà com base de diferents plats culinaris.

Aquesta elaboració s'aconsegueix a partir de la cocció lenta de diferents ingredients com els ossos de carn, en el cas dels brous, o les espines de peix, en el cas de fumets.També, juguen un paper molt important les espècies, les herbes aromàtiques i les verdures. Quan s'ha extret tot el sabor dels ingredients, es cola i es deixa concentrar.

L’equip de cuina de la Teca Sàbat destaca per la seva llarga tradició en la preparació de diferents tipus de brous per la seva cuina.

"Els nostres brous són artesans, casolans i propis. Fem servir productes naturals i de proximitat per aconseguir extreure un sabor molt potent per la seva elaboració", explica Pere López, Gerent i Cap de cuina de la Teca Sàbat.

L’àmplia carta de la Teca Sàbat conté diferents brous incorporats en els diferents plats gastronòmics que poden gaudir cada setmana els seus clients. Entre els múltiples brous preparats pels cuiners de la Teca Sàbat destaquen:

  • El brou d’au / de pollastre: Aquest tipus de brou destaca per ser un dels que tenen una gran potència de sabor. S’utilitza, principalment, per les sopes i per un dels plats de temporada de la tardor com l’escudella barrejada (plat disponible en la minuta setmanal).
  • El brou d’au suau: Aquest tipus de brou menys potent de sabor està pensat com a base dels risottos. Cada setmana les botigues de la Teca Sàbat disposen de diferents risottos amb aquest brou de base. El risotto estrella és el de ceps amb parmesà.
  • Fumet de peix: Aquest tipus de fumet de peix té una bona potència de sabor amb l’objectiu d’utilitzar-se per les fideuas. Un dels plats estrella de la minuta setmanal de les botigues de la Teca Sàbat.
  • Fumet de marisc: Aquest tipus de fumet està elaborat pels ingredients de marisc que podem trobar al mercat. És un fumet super concentrat que es fa servir pels arrossos de marisc. Cada setmana hi ha diferents arrossos dels quals el que més èxit té és l’arròs caldós de llamàntol.

Si per una cosa destaca la Teca Sàbat, és per la seva àmplia tradició gastronòmica que combina la cuina tradicional i la cuina de mercat amb les tècniques més innovadores. Sempre tenint present quina és la seva base de cuina, com per exemple els brous i els fumets artesans, que tant èxits ha assolit al llarg de les diferents generacions.

Per últim, queda per mencionar el brou estrella de la Teca Sàbat: el del Nadal. Un brou molt concentrat, enriquit i en el qual s’incorpora moltes més verdures en el procés de cocció. La seva elaboració és completament artesana i implica moltes hores de treball per aconseguir els resultats desitjats. Ben aviat estarà disponible per tots els clients.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com